Planul de reorganizare al societății WHITELAND IMPORT EXPORT SRL a fost confirmat de către Tribunalul București


La aproximativ un an de la deschiderea procedurii de insolvență, compania WHITELAND IMPORT EXPORT SRL face un pas important spre reorganizarea activității sale, marcând începutul unei noi etape în direcția stabilității financiare și a dezvoltării durabile.

 Planul de reorganizare propus de către administratorul judiciar PRO BUSINESS SPRL, în colaborare cu administratorul special Constantin Purcaru, a fost aprobat de către creditori și confirmat de către Tribunalul București în data de 26 Martie 2024.

Strategia de reorganizare validată este una complexă și are în vedere menținerea pe piață a unui jucător important în activitatea de logistică integrată și transport de mărfuri, corelată cu acoperirea într-o proporție cât mai ridicată a creanțelor datorate creditorilor.

Planul de reorganizare al WHITELAND IMPORT EXPORT SRL va fi aplicat pe o perioadă de 4 ani și permite companiei nu doar să consolideze operațiunile actuale, dar și să exploreze noi oportunități pentru a oferi servicii logistice de înaltă calitate, adaptate nevoilor pieței și așteptărilor partenerilor săi.

Aflată în circuitul civil de peste 30 de ani, prioritatea companiei rămâne în continuare optimizarea relațiilor contractuale, precum și dezvoltarea unor parteneriate stabile și de lungă durată.

Contactează-ne